Töötoad

Meie, magusameistrid, mitte ainult ei valmista suussulavaid komme ja šokolaade, vaid õpetame soovi korral ka sind ja sinu meeskonda neid tegema. Sul on võimalus valida kolme töötoa vahel. Kõigepealt võta üks ja kui see meeldib, siis teeme teised ka ära.

Meie valikus on:

  • käsitöökommide valmistamise töötuba,
  • tooršokolaadi valmistamise töötuba,
  • pimemaitsmine.


Võime neid omavahel kombineerida või sinuga koos hoopis mõne uue töötoa välja mõelda. Anna meile oma soovidest märku!
Teised kliendid on meie töötubasid kiitnud järgmistel põhjustel.

Koostöö. Töötoad on väga hea võimalus meeskonnakoolituseks või lihtsalt koos kolleegidega vaba aja veetmiseks. Valmistame üheskoos näiteks kommikarbi, mida saab jõuluvana kingikotti poetada.

Teadmised. Koolituse käigus kuuled, kuidas saadakse kakaooast kakaovõi ja -pulber ehk kuidas šokolaadi tegelikult valmistatakse. Millised tingimusi on kakaooa kasvatamiseks vaja ja kus see üldse kasvab. Koolituse läbinud huvilised oskavad ise šokolaadi või käsitöökomme valmistada ja saavad oma oskused kodus proovile panna.

Kvaliteet. Koolitustel on sinu käsutuses täpselt samad tooraineid, mida kasutavad Magusameistrid: mahe kakaouba Criollo, mis on ühtlasi kõige vanem ja haruldasem kakaooa sort, samuti Pajumäe talu piim ja koorevõi ning hõrgud ja vürtsikad kodu- ja välismaised lisandid.

Paindlikkus. Koolitus toimub sinu valitud kohas ükskõik millises Eestimaa nurgas. Näiteks mõnes põnevas talus Muhu-, Valga- või Põlvamaal. Tuleme täpselt sinna, kuhu sa soovid.

Loomingulisus. Koolitust viib läbi magusameister-toitumisnõustaja, kes juhendab ning aitab põhitõdedega, kuid samas laseb olla ka loominguline ja improviseerida.

Hea šokolaad on elamus – maitsemeelte pidu ja puhas koostegemise rõõm!